Коли потрібен адвокат

Практично будь-яку людину можуть звинуватити в скоєнні будь-якого злочину. Це не обов’язково має бути кримінальний злочин. Хороший адвокат (Львів) здатний взяти на себе справу, щоб вона гарантовано проходила в рамках діючого закону. Він не гарантує звільнення від відповідальності, але, зробить все можливе, щоб не допустити несправедливості по відношенню до свого клієнта.

В яких випадках наймають адвоката

Закон не забороняє представляти свої інтереси в суді. Але, як правило, більшість людей не мають часу та можливості, на вивчення потрібних законів та тонкощів свого звинувачення. Адвокат буде кращим рішенням в наступних випадках:

  1. Грамотно скласти претензію спрямовану в бік банку або страхової компанії.
  2. Змусити працювати судового пристава, який не виконує свої обов’язки по стягненню боргу з боржника.
  3. Отримати грамотну консультацію щодо спадкових прав.
  4. Оскаржити податок, розрахований на думку платника податків несправедливо.
  5. Оскаржити численні штрафи за порушення правил дорожнього руху.

Важливо: виграти судовий спір практично з будь-якого приводу може будь-яка зі сторін конфлікту. Той учасник, який буде краще підготовлений з юридичної точки зору, має великі шанси на перемогу, за умови, що він не порушує норми діючого закону.

За що платить одержувач послуги

Клієнт отримує повний комплекс послуг. Адвокат від його імені заповнює всі необхідні документи, представляє його інтереси в суді. Оскаржує всі можливі рішення, якщо вони не йдуть на користь наймача. Бореться за права в рамках закону.

оставьте ответ

Ваш электронный адрес не будет опубликован.