Автомотоспорт і розваги є популярними серед активних людей майже будь-якого віку, від підлітків до літніх осіб. Мотоцикли, автомобілі, квадроцикли і баггі для підкорення будь-яких доріг і рельефів, а також траси для них доступні не тільки “на краю світу”, а й в звичайних миістах. Хоть траси і поступаються природнім піщаним дюнам чи гірським серпантинам і бездоріжжю, але все одно дадуть відчути себе підкорювачем доріг!

Баггі і квадроцикли спокійно можна взяти в оренду в Дніпрі, або замовити прогулянку на квадроциклах з інструктором — для новачків. Але що саме обрати і чим відрізняються ці два автомобілі? Давайте прояснемо.

Квадроцикли і баггі — це дві різні категорії транспортних засобів, які використовуються для розваг, спорту або роботи в різних умовах.

Ось деякі основні відмінності між ними:

Квадроцикл:

  1. Кількість коліс в квадріка — чотири. на що вказує його назва.

  2. Спосіб керування квадроциклом схожий на керування мотоциклом: зазвичай ручки газу та гальма розташовані в рульовій частині. Інколи квадроцикли мають педалі.

  3. Посадка також схожа на посадку на мотоциклі: більшість квадроциклів мають сидіння, на якому може розміститися одна або дві особи.

  4. Використання: Квадроцикли використовуються для розваг, спорту, роботи в умовах, коли потрібно пройти важкодоступні ділянки або перевозити вантажі на невеликій відстані.

Баггі:

  1. Баггі (або пустельний баггі) має взагалі від двох до чотирьох коліс, але найпоширеніше — це три або чотири колеса.

  2. Вони керуються за допомогою керма як в звичайному автомобілі, але їх конструкція може бути більш спортивною та призначеною для швидшого руху в піщаних або пустельних умовах.

  3. Баггі часто мають відкриті або напіввідкриті автомобільні кабіни без дверей. Вони можуть бути одно- або двомісними.

  4. Баггі зазвичай використовуються для пустельного кроссу, екстремальних гонок або просто як розважальний транспортний засіб для подорожей в важкодоступні місця.

Отже, відмінність між квадроциклами і баггі полягає в кількості коліс, конструкції і посадці та призначенні.

Для того, щоб замовити прогулянку на квадроциклах в якості розважальної активності чи в подарунок в Дніпрі, звертайтеся до розважального центру Перший Легіон: ми пропонуємо поїздку піщаними дюнами на Лівому березі Дніпра! Після розваги ви можете продовжити відпочинок в наших альтанках з мангалами, чи в бані з басейном і джакузі — великою компанією чи сім’єю.

оставьте ответ

Ваш электронный адрес не будет опубликован.