Як організувати активне дозвілля з позитивним викидом адреналіну у такий непростий час? Замовити пейнтбол!

Пейнтбол – це популярний різновид командного відпочинку, який вмить трансформує моральну втому в крутезні емоції та гарний настрій! Гравці діляться на команди. Кожен учасник отримує пейнтбольний маркер. Команди стріляють одна в одну кульками з фарбою, виконуючі різні тактичні місії чи завдання.

Перед початком гри усі проходять швидкий та зрозумілий інструктаж. А під час змагань відчувають максимальний азарт. Особливо при попаданні кульок. Це зовсім не болісні відчуття. Навпаки! Вони заряджають таким адреналіном, що хочеться грати ще і ще!

Де пограти в пейнтбол в Дніпрі

У центрі унікальних розваг «Перший Легіон»! Пейнтбол та лазертаг – це наша спеціалізація, тому послуги клубу максимально відповідають вимогам будь-якого клієнта.

  • Надаємо повну екіпіровку та додаткову захисну амуніцію.
  • Наш полігон розташований у межах міста. На спеціально облаштованому майданчику є різні штучні укриття – окопи та вежі, будиночки та щити, зелені насадження. Адреса – Дніпро, лівий берег, ж/м Фрунзенський (Ломовський).
  • Гра проводиться просто неба. Після тижня в чотирьох стінах офісу, така розвага гарантує повне моральне та фізичне перезавантаження. Пейнтбол в приміщенні неможливий через масштаби розваги.
  • У грі можуть приймати учать до 30 осіб. Це – чудова командна гра для тимбілдінгу чи оригінального корпоративу.

Так, варіанти корпоративу в Дніпрі не дуже відрізняються. Зазвичай це галасливі банкети, де співробітники самі по собі.

Гра в пейнтбол – ідеальний спосіб об’єднати колектив!

  • У грі всі рівні – і начальники, і офіс-менеджери, і юристи, і водії з охоронцями.
  • Чоловіки та жінки, незалежно від віку та комплектації, змагаються на однакових умовах.
  • Виконуючи спільні тактичні завдання у неформальній обстановці, кожен може відкритися, як особистість. Проявити свої здібності, швидко знайти компроміс та спільну мову з колегами, подивитися на співробітників з нової цікавої сторони.
  • Активний відпочинок на природі додає гостроти відчуттів розміреному життю колективу. Усі дають волю емоціям та почуваються абсолютно щасливими. Перевірено.

Але це ще не все. За бажанням в нашому клубі ви отримаєте комплексний відпочинок!

На ваш вибір:

  • Комфортні альтанки, польова кухня, мангали.
  • Закрита територія ЕКО-комплексу «Паляниця» з банею, чаном, двоповерховим будинком, мангальною зоною. Є приватна парковка.

Організуйте особливий корпоратив чи тимбілдінг на природі з клубом «Перший легіон».

Сподобається усім! Гарантуємо.

оставьте ответ

Ваш электронный адрес не будет опубликован.